fbpx

Dobrodošli v Vili Vesna

Apartmajska hiša Vila Vesna stoji sredi Pokljuke, v osrčju Triglavskega narodnega parka, v neposredni bližini Šport hotela, Hotela Jelka, smučišča in blizu Športnega centra Triglav Pokljuka.

Apartmajska hiša je bila v celoti prenovljena leta 2017 in ima šest sodobno opremljenih apartmajev različnih velikosti. Apartmajska hiša ima šest parkirnih mest, skupni prostor za shranjevanje in pripravo smuči, zunanjo vrtno lopo, ki je primerna za hrambo koles in zunanjim vrtnim pohištvom, ki je namenjeno vsem gostom apartmajske hiše. Nahaja se na zelo mirnem predelu v popolnem stiku s pokljuškimi gozdovi. V kolikor iščete neokrnjeno naravo in mirne počitnice, vas naša namestitev ne bo razočarala.

Vsi apartmaji so opremljeni s kabelsko televizijo in internetom, ki je dostopen v vseh prostorih Vile Vesna. V Vili Vesna so tudi hišni ljubljenčki dobrodošli.

Bivajte pri nas

Vaše podatke smo prejeli. Kmalu se vam oglasimo.

Prišlo je do napake. Prosimo osvežite stran in poskusite znova ali nam pišite direktno na robert@noir.si

Oglejte si naše apartmaje

Deer - living room

Apartma Jelen

Apartma Jelen, ki se nahaja v drugem nadstropju apartmajske hiše Vila Vesna, meri 50,5 m² in je primeren za do šest oseb. Apartma ima predprostor, velik bivalni prostor, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in dve ločeni spalnici.
Kuhinja ima steklokeramično ploščo (4 kuhalna mesta), hladilnik z ločenim zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico, opekač kruha, grelnik vode in aparat za filter kavo.

Oglejte si več
Owl - living room

Apartma Sova

Apartma Sova, ki se nahaja v drugem nadstropju apartmajske hiše Vila Vesna, meri 33 m² ter ima eno ločeno spalnico. Primeren je za do štiri osebe.
V bivalnem prostoru se nahaja priročna kuhinja z jedilno mizo, sedežno garnituro ter predalnikom. V kuhinji je steklokeramična plošča (dve kuhalni mesti), enojno pomivalno korito, mikrovalovna pečica, opekač kruha, grelnik vode, aparat za filter kavo ter hladilnik z zamrzovalnim predalom.

Oglejte si več
Fox - living room

Apartma Lisica

Apartma Lisica se nahaja v prvem nadstropju apartmajske hiše Vila Vesna. To je apartma z eno ločeno spalnico in je primeren za do pet oseb.
Apartma meri 50 m² in ima predprostor, bivalni prostor s kuhinjo in jedilno mizo, spalnico in balkonom.
V kuhinji je steklokeramična plošča (4 kuhalna mesta), mikrovalovna pečico, opekač kruha, grelnik vode, avtomat za filter kavo in hladilnik z ločenim zamrzovalnikom.

Oglejte si več
Suite Squirrel

Apartma Veverica

Apartma Veverica se nahaja v prvem nadstropju apartmajske hiše Vila Vesna in ima ločeno spalnico ter je primeren za dve do štiri oseb.
Apartma meri 32,5 m², ima bivalni prostor z raztegljivim dvosedom (120 cm × 200 cm), kuhinjo in jedilno mizo ter kopalnico. Kuhinja je opremljena s steklokeramično ploščo (dve kuhalni mesti), mikrovalovno pečico, opekačem kruha, grelnikom vode, avtomatom za filter kavo ter hladilnikom z zamrzovalnim predalom.

Oglejte si več
Rabbit - living room

Apartma Zajec

Apartma Zajec je 34 m² veli studio apartma, primeren za dve do tri osebe, v nizkem pritličju in z ločenim vhodom.
Kuhinja ima vse potrebno za pripravo obrokov (steklokeramična plošča z dvema kuhalnima ploščama, opekač kruha, grelnik vode, avtomat za filter kavo, hladilnik z zamrzovalnim predalom ter vso potrebno kuhinjsko posodo).

Oglejte si več
Bear - living room

Apartma Medved

Apartma Medved se nahaja v visokem pritličju, tik ob glavnem vhodu v apartmajsko hišo Vila Vesna. Apartma meri 60 m², ima eno ločeno spalnico in ločeno kuhinjo z jedilno mizo. Primeren je za štiri do pet oseb.
Apartma ima velik osrednji prostor, kjer se nahajata raztegljiv dvosed (128 cm × 224 cm) in raztegljiv enosed (80 cm × 200 cm).

Oglejte si več

Mnenja strank

Najino bivanje v Vili Vesna je bilo prav nepozabno doživetje. To je bil najin drugi obisk Slovenije in sva vesela, da sva se odločila za to vilo v tako čudovitem okolju.
Lastnika sta bila izredno prijazna. Pomagala sta nama uresničiti vsako željo, ki sva jo imela, kar je naredilo najino bivanje še bolj prijetno.
Hvala in upam, da vas v bližnji prihodnosti ponovno obiščeva.

- John & Mary S., Wyoming ZDA

Preberite si več

Novice

september 28

Eden najlepših delov Slovenije, ki bi ga moral obiskati vsak

Vir: Zadovoljna.si Ljubezen do narave, gibanja in živali je odlična popotnica, da si poiščemo svoj najljubši kotiček za sprostitev, rekreacijo in si znova napolnimo baterije. Na srečo imamo v Sloveniji ogromno možnosti za čudovit oddih v naravi, zato se lahko kadar koli odpravite odkrivat najlepše kotičke naše dežele. Če iščete kraj, kjer se boste resnično… Preberite si več »

junij 21

POLNILNICA ZA ELEKTRIČNA VOZILA NA VILI VESNA

Vila Vesna je postala prijazna tudi do lastnikov električnih vozil. Opremili smo jo z 11 kW polnilnico s priključkom Tip2 in ustrezno ojačano in varovano AC vtičnico. Seveda je namenjena le za goste apartmajev Vila Vesna.

oktober 30

Naši eminentni, kosmati gostje

Naši eminentni, kosmati gostje 🐕, nadvse uživajo v apartmajih Vila Vesna in čudoviti okolici. 🚶‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️ V apartmajih so hišnim ljubljenčkom na voljo udobna ležišča, okolica pa nudi neštete možnosti za sprehode, pohode in športne aktivnosti zanje in njihove lastnike.

Popusti