fbpx

Biser Slovenije, nad katerim se navdušuje ves svet

Vir: Zadovoljna.si


Naša čudovita deželica je polna dih jemajočih kotičkov, ki omogočajo sproščen oddih od hitrega tempa življenja v vseh letnih časih. Lep primer je Pokljuka, ki obiskovalcem poleti nudi prijetno ohladitev od mestne vročine in nešteto oblik rekreacije v objemu alpskih vršacev, pozimi pa je čudovita kulisa za vsakovrstne vragolije na snegu. Če še niste izkoristili turističnih bonov ali pa se že spogledujete z zimskim oddihom, bo ta del Slovenije več kot pravšnja izbira za vsak okus.

Pokljuška planota je odlična destinacija za aktiven oddih in popolno sprostitev v vseh letnih časih. Sredi Triglavskega narodnega parka je ravno prav oddaljena od mestnega vrveža, saj vas od Bleda loči zgolj 20 minut vožnje z avtomobilom, na dosegu roke je tudi vsa mestna infrastruktura, ki jo utegnete potrebovati. Pokljuka je zaradi svoje edinstvene lokacije odlično izhodišče, ki vam omogoča, da lahko v nekaj dneh dodobra spoznate in raziščete domala vse lepote najstarejšega narodnega parka pri nas.

Če iščete popoln kotiček zase sredi neokrnjene pokljuške narave, ga boste zagotovo našli v apartmajski hiši Vila Vesna, ki se nahaja v neposredni bližini smučišča, sankališča in blizu športnega centra Triglav Pokljuka ter predstavlja popolno izbiro tudi za družine z otroki. Sodobni apartmaji so popolno zatočišče za vse, ki si želite oddahniti od vsakdanje rutine in se sprostiti ob pogledu na lepote Triglavskega narodnega parka. Ta apartmajska hiša je tudi odlično izhodišče za kopico športnih aktivnosti, ki so na Pokljuki aktualne skozi vse leto.
Vila Vesna

V nadaljevanju podrobneje predstavljamo nekaj aktivnosti, ki se jim boste na Pokljuki lahko predajali v naslednjih tednih in mesecih …

Preberite si več na: https://www.zadovoljna.si/potovanja/pokljuka-dopust-aktivno.html