fbpx

Eden najlepših delov Slovenije, ki bi ga moral obiskati vsak

Vir: Zadovoljna.si


Ljubezen do narave, gibanja in živali je odlična popotnica, da si poiščemo svoj najljubši kotiček za sprostitev, rekreacijo in si znova napolnimo baterije. Na srečo imamo v Sloveniji ogromno možnosti za čudovit oddih v naravi, zato se lahko kadar koli odpravite odkrivat najlepše kotičke naše dežele. Če iščete kraj, kjer se boste resnično odpočili in razmigali, predvsem pa sprostili svoj um in telo, berite naprej.

Kam se odpraviti jeseni?

Obstaja malo morje razlogov, zakaj je pomembno, da si privoščimo krajši oddih, zaradi katerega se bomo počutili naravnost čudovito. Vse prevečkrat smo izpostavljeni številnim obveznostim, stresu in natrpanim urnikom, zato je pomembno, da se znamo ustaviti, umiriti misli in se odpraviti na lepše.
Vila Vesna

Vse za popolni oddih

Zdaj je pravi trenutek, da izkoristite turistične bone in obiščite apartmajsko hišo Vila Vesna, ki stoji sredi Pokljuke, v osrčju narodnega parka, v neposredni bližini smučišča in športnega centra. Apartmajska hiša je bila pred kratkim v celoti prenovljena in se ponaša s sodobnimi apartmaji, opremljenimi s kabelsko televizijo in internetom, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenčki. Prav tako so na voljo parkirna mesta in vrtna lopa za shranjevanje, na primer koles. Nahaja se na zelo mirnem predelu v popolnem stiku s pokljuškimi gozdovi in bo zagotovo navdušila vse, ki cenite neokrnjeno naravo in mirne počitnice.

Fox - living room

Apartma Pokljuka je idealen kraj za nepozabne in dragocene trenutke, v samem osrčju Triglavskega narodnega parka, za vse letne čase, tako za športnike kot za ljubitelje narave. Na voljo je ogromno najrazličnejših možnosti, kako lahko kakovostno in prijetno preživite svoje proste trenutke.

Preberite si več na: https://www.zadovoljna.si/potovanja/pokljuka-kam-se-lahko-odpravite-za-turisticne-bone.html