fbpx

V maju je Vila Vesna odprla svoja vrata in prijazno povabila prve goste

Šest apartmajev je sodobno opremljenih in v njih so prvi gostje našli prav vse za prijetno bivanje v osrčju Triglavskega narodnega parka, kjer je lepo in zanimivo v vseh letnih časih. Vsak apartma je avtonomna enota, z lastnim klimatskim sistemom, gostje apartmajev pa lahko uporabijo tudi zunanji vrtni del, opremljen s klopmi in mizo, namenjen počitku in druženju. Tudi okolica je mirna, urejena in ob obisku si resnično zaželiš v vili ali na vrtu brati svoje priljubljeno branje, ali pa se sprehoditi po bližnjih gozdnih in travniških poteh.
Prav prileže se skok iz vročega mestnega vrveža v zeleno oazo Triglavskega narodnega parka.

Ob otvoritvi je bil predstavljen tudi zanimiv izbor imen posameznih apartmajev. Pri tem smo pokukali v pokljuške gozdove in njihovi prebivalci so nam kar sami ponudili rešitev. Apartmaji Vila Vesna nosijo imena po pokljuških “zverinicah” : Zajec, Medved, Lisica, Veverica, Jelen in Sova, ki so upodobljene tudi na grafikah posameznih apartmajev.
Grafike, ki visijo na stenah apartmajev so delo solastnice Vile Vesne, ki se v prostem času ukvarja tudi s kiparjenjem in grafiko:)